Christian the lion

Hej jag tänkte visa er ett klipp på youtube som handlar om två människor som föder upp en lejonunge och döper han till Christian. Tyvärr så blev Christian för stor för att man skulle kunna ha honom inomhus, så de beslutade sig för att släppa ut honom i det fria. Klippet handlar om när de ett år senare åker till Afrika för att titta till honom. Alla trodde att han skulle ha glömt dem... http://www.youtube.com/watch?v=zVNTdWbVBgc Se själva vad som händer! Men jag gjorde en miss igår när jag skrev "nu upplägg tillkommer", det ska förstås vara "NYA upplägg tillkommer" Men nu ska jag gå, klockan är mycket. Hejsvejs, ses senare /Jonna... Just det två bilder;)

    

Här är han som liten...



 ...och det här är när han är vuxen och träffar dem 

God jul önskar vi!

Hej nu har vi äntligen fått jullov! Det har snöat och allt är perfekt (enligt mig då) julen är förbi och det spännande har lagt sig. Nu återstår väntan till skotersäsongen och nyår. Så jag, och säkert Norra och Olle också, kan passa på att önska alla läsare god fortsättning! Så ha ett jätte härligt lov nu, och glöm inte att ägna våran blogg en stund. Nu upplägg tillkommer. GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!   

Snö i stora mängder!

Hej! Idag har det snöat jätte mycket! är ett klipp på youtube: http://www.youtube.com/watch?v=3-wVljnZMMY Det här är någon stans i Umeå (där jag bor). Att djur kan ha sådan energi;). Min katt brukar vara stor (fluffig), men nu syns han inte. Kolla in bilden, det är oskottat, men katter är listiga, inte bara räven. Findus har en förmåga att gå där andra gått.



Se! Han ligger i mina fotspår...



Se vad liten han ser ur att vara!


Här är vårat fågelbo, se vad söta de är...



Synd bara att de rör sig så mycket...

Hej då/ Jonna P.S: Hoppas att ni också har fått såhär mycket snö! FÖr jag älskar det i alla fall!<3

Vargar!!!!

Jag är verkligen jätteuppröd! Man ska få skjuta vargar igen!!!! VARGAR som är utrotingshotade (stavning) !!!!!!
DET ÄR FÖR HEMSKT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LÅT VARGARNA LEVA KVAR!!!!!!!!!!!!!!!!
/Olle

RSS 2.0