Katter = <3

De här katterna ägs inte av mig. Ni kan nog lista ut vem av oss som har lagt ut detta inlägg. Det är jag som har en katt som heter Findus. Ni kan kalla mig Jonna. Som ni kan förstå så älskar jag katter. Olle och Norra gillar ochså katter men de gillar hästar mer. Det tror jag i alla fall. Hur som helst så ägs de här katterna inte av mig, Olle eller Norra utan av min föredetta granne. Katterna heter Maja och Flisan när den här bilden togs var de bara några månader, men nu är båda nästan 2 år. Nu ska jag hjälpa mamma hon ska ha kalas idag.

Hejsvejs Jonna

Bildextra på Månkvikk!

Hej hej, det är Olle som talar. Idag ska en kompis från ridskolan komma! Hon ska sova här hela helgen! Vi ska rida hela tiden. Min morfar (min granne) äger ett stall med travare. Dom flesta, som älskade Månkvikk (valack) och Pålnixa (sto). Här kommer ett bildextra på Månkvikk!



Här är Månkvikk. Han fyller 24 i sommar.

Visst är han söt???

Min syster och jag i julas.

Här är han på grönbete på Änge

Här är han med kompisen Sjina

Hej igen!!!

Idag har jag och Olle jobbat hårt i skolan. Sen for vi till Olle,vi ska umgås med djuren. Det är kul nu när det är sommar att vara med djuren. VI SKA ÄTA PITZZA!!!!!!!!!
KRAM /NORRA & OLLE
Här har vi bilder på när vi hoppade Puzzel.

Före:


Medan:


Efter:
 


Fet men ändå gulligast!

Det här är Findus, honom har vi haft sen jag föddes(i 10år). Jag var inte med när vi köpte honom men min stora syster har berättat att han som vi köpte Findus av hade köpt katter till sin son. Men snart kom det upp att pojken inte tålde katter, och de blev tvingade att sälja alla katter. När mamma och pappa kom för att köpa en katt var Findus den enda som var kvar. De möttes av ett yngkligt mjauande och en vädjande blick. Vi har även haft 2 andra katter, Isak och Morris. Fast då var jag inte född. Båda dog vid 3 års åldern. Min syster tyckte att Findus skulle heta Morris eftersom att våran senaste katt hette det                                                                       .P.S Findus är inte fet han är bara fluffig!

Vad är petsklubb mer exakt?

Jo, petskubb är som ni redan vet en djurkubb. Vi har tre medlemmar som alla är tjejer. Vi är 11, 10 och 10 (ålder). Pets startades för ca 2 år sen. Vi skriver en kubbtidning som heter Petsblad och har (mycket sällan) möten. Det var faktiskt jag som kom på att vi skulle ha en djurklubb. Jag minns inte exakt vars jag fick idén i från men jag tror att det var från en kattbok, där det stog en massa kattklubbar. Vi har haft några problem som vi löst innom klubben men hitils inge allvaligt. Vi tar tuvär inte in fler medlemmar.Puzzel p.s (kaninen heter Puzzel och ägs belvis av mig, visst är han söt???) D:S

Välkommen

Till Petsklubb blogg!
Pets är en djurklubb som har tre medlemmar. Ni kommer att få läsa mycket skoj här på bloggen.
Om Ni ska kommentera MÅSTE Ni skriva seriöst och schysst.
Bla bla
 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0