Tack Linnéa!

Ett super stort tack till Linnéa som har fixat min header!!!! Visst blev det fin?

Tack värdens bästa storasyster!
/Olle

Så vackert...

I idol är Tove helt klart bäst. I går sjöng hon Himmlen är oskyldigt blå, och jag tyckte att det bara var så sjukt bra!!!

/Olle

Roligt videoklipp

Hittade ett roligt videoklipp på You Tube:

Hela min familj satt och såg det;) Gud vad jag garva!
/Olle

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JIPPI JIPPI JIPPI JIPPI HALLELUJA!!!!!
Som ni förstår är jaf rätt så glad. Varför? Jo, för att man har ändrat åldrsgränsern på New Moon!!!!!!!!!!!!!! Nu är det 11!!!från !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag , syrran och en kompis som heter Emma ska se det på söndag. Vi fick värsta bra platserna på rad 4 i mitten i salong 9!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MITT LIV ÄR RÄDDAT!!!!!!!!!!!!!

/Olle

Robin Hood

Jag och Linnéa såg (för tredje gången) Robin Hoob. Jag bara älskar den filmen! det är så jäkla bra! Ni måste bara se den.
Handlig:
Robin Locksey och hans vän Peter drar ut i korståg med Kung Richad. Dessvärre blir Robin och Peter tillfångatagna i österrike. Fem år senare lyckas de fly tillsammans med en annan fånge Azeem. Men Peter överlever inte flyckten och ensama åter vänder de till england. Men där finner Robin sin far dödad och sin mark plundrad. Och bara en bilde Duncan kan förklara varför.
Nottigham håller på att försökta ta makten nu när Kung Richad är borta. Vägen bär av till Sheerwood skogen (stavning) när de möter en hop fredlösa där bland annat John Little och Will Scarlet finns. Tillsammans förbereder de för kring.

Min favortit person är Will Scarlett som spelas av Christian Slater

Trailer:


Jag vet, inte värdens bästa trailer men det fanns ingen annan.
 SES!
/Olle

Är med Elvira

Vi har bakat chokladbollar och skrivit autografer :)
Det är tredje gången vi är med varandra :) I livet
Vi har haft ref bra och skoj
Jag ursäktar att det inte går att se på när jag hoppar ska fixa det snart :/
SES!
Olle

(EN Rovanov)

Skattkammarplaneten videospel

Jag diggar det här videospelet, älskar låten:

When I see my self I always now where you are- När jag ser mig själv vet jag alltid var du är
SES!
/Olle

Hopptävling

Jag var på hopptävling i går. Jag hoppade med Fritz 40 cm (väldigt, väldigt lågt) och dessutom hela banan i lung trav, så ingen fart direckt. Det var cleen- round (om man klarar banan felfritt så får man en rosett)
Inget att skryta med men det var kul.
Här hoppar jag:

Lååångsamt men stadigt
SES!
Olle

RSS 2.0